theatereducatielogo.jpg

PersberichtSchooltheaterportaal.nl:   theatereducatie voor op school.


Theatervoorstellingen
Met veel trots lanceren Portalengroep en TheaterEducatie.nl het Schooltheaterportaal. Leerkrachten krijgen door deze vergaande samenwerking direct toegang tot het volledige aanbod van TheaterEducatie.nl.

TheaterEducatie.nl
TheaterEducatie.nl is het landelijke platform voor leerkrachten en docenten die op zoek zijn naar professioneel theateraanbod voor in de klas, op school en voor een bezoek aan het theater. Dit platform, dat oorspronkelijk is opgezet door het Theater Instituut Nederland, is door de nieuwe beheerder verder ontwikkeld naar een marktplaats waar scholen hun theateraanbod kunnen zoeken en ook direct kunnen boeken. Dit kan rechtstreeks bij het gezelschap of wanneer scholen dat zo gewend zijn via de tussenpersoon.

Portalengroep.nl
De Portalengroep biedt met schoolbordportaal.nl gratis digibordgereedschappen en lesmateriaal voor het basisonderwijs. Door de vele gebruikers is dit het ideale platform om theatereducatie goed voor het voetlicht te brengen in het primair onderwijs. 
Alle aanbieders van theatervoorstellingen, theaterlesmateriaal en workshops voor scholen, kunnen hun aanbod gratis plaatsen op de website TheaterEducatie.nl.

Volg TheaterEducatie.nl op Facebook en Twitter

 

home tabletportaal

Nieuws

Schooltheaterportaal.nl
Welkom op schooltheater-portaal.nl U vindt hier een compleet overzicht van voorstellingen voor het basis- en voortgezet on- derwijs. U kunt direct een boekingsaanvraag doen via TheaterEducatie.nl
Zoek gemakkelijk op disci-pline, groep en regio.

Voorstelling plaatsen
Op de informatie pagina leest u hoe voorstellingen gratis kunnen worden opgenomen in het aanbod. Ook vindt u hier informatie hoe uw voorstelingen extra onder de aandacht kunnen worden gebracht.
twitter